Πολιτικα

Κρητικός: Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη. Προχωράμε ΣΤΑΘΕΡΑ, ΤΟΜΛΗΡΑ,ΜΠΡΟΣΤΑ.

Δελτίο τύπου Βουλευτή Λακωνίας κ. Κρητικού

Οι πολίτες έδωσαν με πολύ εμφατικό τρόπο, την έγκρισή τους στη Νέα Δημοκρατία και στον πρόεδρο της στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για μια ισχυρή, αυτοδύναμη κυβέρνηση, για μια νέα τετραετία διακυβέρνησης. 

Η εντολή των πολιτών ήταν σαφής, μας ζήτησαν να συνεχίσουμε με πιο γρήγορο ρυθμό τις μεταρρυθμίσεις και τις ρηξικέλευθες τομές, με στόχο την πρόοδο και την ευημερία της χώρας. Αυτό είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε, με οδηγό τη γλώσσα της αλήθειας, με ειλικρινή διάθεση για αυτοκριτική, χωρίς κανένα ίχνος  έπαρσης και αλαζονείας. Θα προχωρήσουμε,  ΣΤΑΘΕΡΑ,ΤΟΛΜΗΡΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ!

Σε ό,τι αφορά την επανεκλογή μου, ως  βουλευτή Λακωνίας, αισθάνομαι την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους συμπολίτες μου, για την ανανέωση  της εμπιστοσύνης τους στο πρόσωπό μου. Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να διαθέτω όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να εξακολουθήσω να  τους εκπροσωπώ όλους.

Η δύναμη που μου δώσατε θα είναι οδηγός μου και δέσμευση προς σε εσάς, για τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα, στη Βουλή.

 Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου αλλά και τους φίλους μου, που όλες αυτές τις ημέρες στάθηκαν δίπλα μου, κυρίως στις περιοδείες σε κάθε γωνιά της Λακωνίας. Συγχαρητήρια σε όλες και όλους τους συνυποψήφιους στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ., τη ΔΕΕΠ, αλλά και όλα τα στελέχη,  για τον δύσκολο αλλά επιτυχημένο αγώνα που δώσαμε, με αποτέλεσμα η Λακωνία να πετύχει το μεγαλύτερο ποσοστό σε όλη την Ελλάδα.

Συγχαρητήρια επίσης στον συνυποψήφιό μου  κ. Θανάση Δαβάκη, αλλά και στην κ. Νάγια Γρηγοράκου για την εκλογή τους, με την βεβαιότητα πως όλοι μας θα αγωνιστούμε για τη Λακωνία μας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button