Γενικα

Ξεκινούν σήμερα οι εργασίες ανάπλασης στην παραλιακή οδό του Γυθείου

Από σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη θα εκτελεστούν οι εργασίες φρεζαρίσματος στην παραλιακή οδό από Ηρώον έως την κεντρική πλατεία και από Ηρώον έως την οδό Ερμού (ο δρόμος γύρω από την κεντρική πλατεία έως την Τζανή Τζανετάκη θα αναπλαστεί στη συνέχεια).

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Πρόεδρο του Δ.Σ. Ανατολικής Μάνης κα Λυροφώνη «θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες οι εργασίες ανάπλασης-αντικατάσταση της ασφάλτου με κυβόλιθους στα ίδια τμήματα-που εκτιμάται να ολοκληρωθούν εντός δύο εβδομάδων εφόσον και ο καιρός το επιτρέψει. (Εξαιρετική και ταχύτατη δουλειά γίνεται από τους ανθρώπους που εκτελούν το έργο και τους ευχαριστούμε!!)

Το συνολικό έργο πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τέλος Νοεμβρίου για το λόγο αυτό σταθμίζοντας όλους τους παράγοντες (τουριστική κίνηση, κεντρικός δρόμος, εκδηλώσεις, κτλ) η παραλιακή οδός έμεινε τελευταία.

Θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα αυτό από κεντρική πλατεία δηλαδή έως οδό Ερμού που θα ισχύσουν από την Τετάρτη και για τις οποίες θα ληφθεί απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Η πόλη μας αλλάζει…ομορφαίνει…!!

Και συνεχίζουμε…!!» καταλήγει στην ανακοίνωσή της η κα Λυροφώνη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button