Προσωπα

Δήμος Αν. Μάνης: Έκδοση Ψηφίσματος με αφορμή τον αιφνίδιο θάνατο του υπαλλήλου Λιβεράκου Παναγιώτη

Δελτίο τύπου Δήμου Αν. Μάνης

Στην έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Ανατολικής Μάνης μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Λιβεράκου Παναγιώτη.

Ο εκλιπών υπήρξε πρότυπο υπαλλήλου που άσκησε τα υπηρεσιακά του καθήκοντα με ήθος, αίσθημα ευθύνης, ευσυνειδησία και αποτελεσματικότητα και έχαιρε της αμέριστης εκτίμησης, αγάπης και συμπάθειας τόσο της κοινωνίας της Μάνης, όσο και των αιρετών και όλων των συναδέλφων του.

Διακρίθηκε σε όλη τη διάρκεια της υπηρεσιακής του διαδρομής για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, την εργατικότητα, την εντιμότητα, την ευγένεια, την προθυμία και ευσυνειδησία στην εκτέλεση των καθηκόντων του.

Η τραγική του απώλεια αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό, τόσο στην υπηρεσία του, όσο και στις καρδιές όλων όσων είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν.

Σε ένδειξη πένθους και προς απότιση της δέουσας τιμής στον αείμνηστο Παναγιώτη Λιβεράκο, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ανατ. Μάνης,

Αποφασίζει  Ομόφωνα

1.       Να εκφραστούν τα ειλικρινή συλλυπητήρια  του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου, στην οικογένεια του εκλιπόντα.

2.       Να παραστεί ο Δήμαρχος, αντιπροσωπεία Δημοτικών Συμβούλων και υπαλλήλων στην τελετή κηδείας.

3.       Να παραμείνουν κλειστές οι υπηρεσίες του Δήμου κατά την εξόδιο ακολουθία.

4.       Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του εκλιπόντος.

5.       Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος και να αναρτηθεί στα τοπικά μέσα και στην ιστοσελίδα του Δήμου Ανατ. Μάνης.

Δείτε το απόσπασμα από το Πρακτικό 38/2023 της τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Μάνης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button